Sommerfad
4 personer

3/4 kg. svinesmåkød 200 g. champignon
Mel 4 store gulerødder
Salt & peber 1½ dl piskefløde
Karry 1 blomkålshoved
2 spsk. smør (60g) 1 lille pakke ærter

Tilberedningstid ca. 40 min.

1. Kødet brunes i smør på panden med 1 tsk. karry. Drysses med salt og peber og fordeles i et ovnfast fad.

2. Champignoner og gulerødder skæres i skiver og svitses i smør. Panden koges af med 1 dl. vand og fløden, og det hele hældes over kødet.

3. Blomkålen deles i buketter og fordeles øverst i fadet. Fadet dækkes med alufolie og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader c i ca. 3/4 til en hel time.

4. De gennemvarmede ærter drysses over tilsidst, og retten serveres med brød og eventuelt salat til!

Velbekomme