Svensk pølseret

Nem ret for "rigtige mænd" i følge Hjerteforeningen

Vareforbrug (2 personer):

1 stk. løg 500 g kartofler
1 spk flydende margarine 200 g cocktailpølser
1 tsk paprika 1 spk koncentreret tomatpuré
1 dl mælk 1 dl vand
1 spk stærk sennep salt og peber
1 bundt purløg 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g


Fremgangsmåde:
Pil løget, og hak det. Skær kogte, kolde kartofler i store tern. Smelt margarinen i en gryde, og svits løget, til det bliver klart. Tilsæt pølser, paprika og tomatpuré, og svits det et øjeblik. Kom kartofler, vand og mælk i gryden. Lad retten koge ved svag varme 10 minutter. Rør i gryden af og til. Kom sennep i, og smag retten til med salt og peber. Klip purløget, og drys det over retten, og servér rugbrød til.

Tip: Dejlig, hurtig mad en dag hvor energien og tiden er knap. Brug gerne en rest kolde kartofler. Der er - som i næsten alle pølser - masser af fedt i cocktailpølser. Spis derfor godt med brød til.

Velbekomme