4 skiver kalvefilet á 150g ca. ½ cm. tykke |
½ ts salt |
Margarine eller olie til stegning | ½ ts hvid peber |
4 asparges med hoved, gerne grønne |
Bernaisesauce |
4 hummer- krebsehaler eller friske tigerrejer |
Afpuds kalvekødet og bank det ud med hånden, så det får en jævn og pæn overflade.
Brun fedtstoffet i en pande, læg kødet i og steg det ca. 2 min. på hver side til det har fået farve. Kødet bør være lidt rosa inden i. Krydr med salt og peber.
Varm aspargesstilkene i lidt aspargesvæde i en kasserolle. Hav bernaisesaucen klar.
Læg kødet på nogle varme tallerkner. Læg de afdryppede asparges og en bid hummer- eller krebsehale på hvert stykke kød. Kom lidt af bernaisesaucen øverst.
Serveres med pommes frites eller kartoffelbåde til.
God appetit