Grillet Kylling med Tropiske Frugter
Til 6 personer
Marinade:
60 ml mørk rom |
1 fed hvidløg, hakket |
Juice af to limefrugter |
1 tsk tørret timian (knust) |
60 ml tynd Japansk Soya |
1 tsk karry |
3 forårsløg (eller hakket porre) |
|
og:
2 kg kyllingestykker |
2 limefrugter skåret i både |
2 mangofrugter |
|
Fremgangsmåde:
-
Kom kyllingestykkerne i et fad, bland ingredienserne til marinaden og hæld over. Dæk det til og stil i køleskab natten over.
Forvarm ovnen til 175º eller forvarm grillen.
Steg i ovnen i ca. 45 minutter eller grill også i omkring 45 minutter, mens du vender stykkerne jævnligt, indtil saften bliver gylden,
Skræl mangofrugten og del den i både og læg i ovnen ved kyllingen de sidste 5 minutter. Hvis kyllingen grilles, opvarm mangostykkerne i et par tsk. vand i en pande i stedet for.
Garner kylling med de skivede mango- og limefrugter.
Server ris og eventuel grøn salat til.
Velbekomme