Grillet Kylling med Tropiske Frugter

Til 6 personer

Marinade:

60 ml mørk rom 1 fed hvidløg, hakket
Juice af to limefrugter 1 tsk tørret timian (knust)
60 ml tynd Japansk Soya 1 tsk karry
3 forårsløg (eller hakket porre)

og:

2 kg kyllingestykker 2 limefrugter skåret i både
2 mangofrugter

Fremgangsmåde:

  1. Kom kyllingestykkerne i et fad, bland ingredienserne til marinaden og hæld over. Dæk det til og stil i køleskab natten over.
  2. Forvarm ovnen til 175º eller forvarm grillen.
  3. Steg i ovnen i ca. 45 minutter eller grill også i omkring 45 minutter, mens du vender stykkerne jævnligt, indtil saften bliver gylden,
  4. Skræl mangofrugten og del den i både og læg i ovnen ved kyllingen de sidste 5 minutter. Hvis kyllingen grilles, opvarm mangostykkerne i et par tsk. vand i en pande i stedet for.
  5. Garner kylling med de skivede mango- og limefrugter.
  6. Server ris og eventuel grøn salat til.

Velbekomme